Vakantiehuizen

"Huur een fantastisch vakantiehuis in de Auvergne, met faciliteiten, gelegen op een prachtige plek met een mooi uitzicht.
Uitstapjes en uitvalswegen naar alle windrichtingen, heel veel natuur en cultuur, maar vooral rust en vrijheid."

Het domein, gelegen in het buurtschap Signablin en ongeveer 8000m² groot, is een heerlijke plek om te verblijven als gezin met jonge kinderen.
De kinderen hebben heel veel speelruimte en omdat er doorgaans vooral "jonge gezinnen" zijn (met kinderen van 0-10 jaar), vinden de kids snel speelmaatjes.


Spelen:
Er is een speelterrein met een groot houten speelhuis, een speeltoestel met glijbaan en schommels, een trampoline en een pingpongtafel. Ook zijn er een aantal kinderfietsjes aanwezig die naar hartenlust vrij gebruikt kunnen worden.

Voor de vroege ochtenden of eens een regenachtige dag, is er een grote collectie (kinder) dvd’s aanwezig die bekeken kan worden.

Niemand hoeft zich dus te vervelen en als de kinderen het leuk met elkaar hebben, hebben de ouders vanzelf rust en kunnen ze genieten van hun welverdiende vakantie!!

Genieten:
Er zijn vele leuke plekken om te zonnen, te picknicken, te spelen of om gewoon lekker te genieten van de natuur.
Vanaf de heuvel kun je genieten van een spetterend uitzicht, tot aan de Puy de Dôme, 100 km verderop,  aan toe en elke avond, als de krekels beginnen te zingen, is het schouwspel van de ondergaande zon prachtig om naar te kijken.

​Parkeren en elektrisch opladen:
Je kunt jouw auto gratis parkeren op het parkeerterrein dat op het domein is gelegen, zodat het terrein redelijk autovrij blijft en kinderen lekker kunnen spelen​. 


Nieuw vanaf seizoen 2021: Op het parkeerterrein hebben wij ook twee laadpalen voor jouw elektrische auto geïnstalleerd. Ter plekke opladen is dus geen probleem en de kosten worden achteraf verrekend met de borg.

Wassen:
Er zijn twee gemeenschappelijke wasmachines ter plekke, waar je tegen betaling van € 5,-- een was kunt draaien, het wasmiddel is hierbij inbegrepen. In jouw vakantiehuis staat een wasrekje waarop je de was te drogen kunt hangen.

Jouw vakantiehuisje is voorzien van een informatiemap met hierin informatie over de omgeving, tips, trips etc. Maar ook met informatie over waar is de dichtstbijzijnde supermarkt, tankstation, dokter, ziekenhuis en nog veel meer.
Natuurlijk kunt je ook altijd een beroep op ons doen als er vragen zijn of als je hulp nodig hebt!!

Er is een fijn zwembad (1,40 diep) dat je deelt met de huurders van andere huisjes.

Hieronder de aanzichten van alle huisjes.
Er kan gekozen worden uit vier 4-personen huisjes en twee 6-personen huisjes.

Uitzicht op Châtel-Montagne
huisje 2F
huisje 2F

4-personen huisje

press to zoom
Huisje1E
Huisje1E

4-personen huisje

press to zoom
Huisje 3A
Huisje 3A

4-personen huisje

press to zoom
Huisje 4B
Huisje 4B

4-personen huisje

press to zoom
Huisje 5C
Huisje 5C

6-personen huisje

press to zoom
Huisje 6D
Huisje 6D

6-personen huisje

press to zoom

Ligging

Châtel-Montagne ligt midden in de schitterende natuur van de streek La Montagne Bourbonnaise, ook wel het groene hart van Frankrijk genoemd, omgeven door bossen, weiden, bergen en heuvels, aan de voet van "Les Monts de la Madeleine".

Dit gebied ligt in het departement Allier (03) in de regio Auvergne.
De kuurstad Vichy ligt op ca. 25 km en de industriestad (textiel) Roanne op ca. 40 km.

 

Op 8 km afstand ligt Le-Mayet-de-Montagne, een klein stadje waar alles aanwezig en verkrijgbaar is. Supermarkt, weekmarkt, bakkers, slagers, banken, dokter, tandarts, apotheek, restaurants, bars, etc.

Meer over de omgeving kunt u hier lezen,....